Lehndorfer, S, W Suryanto, N Dinh, A Cochard, J Wassermann, H Igel, and U Schreiber (2006), Observations Of Rotational Motions Around Vertical And Horizontal Axes: Comparison With Translations, EOS Trans AGU, 87(52), Fall Meet. Suppl., Abstract S23B-0155, Wins AGU Outstanding Student Paper Awards.

@article{id903,
  author = {S Lehndorfer and W Suryanto and N Dinh and A Cochard and J Wassermann and H Igel and U Schreiber},
  journal = {EOS Trans AGU},
  note = {Wins AGU Outstanding Student Paper Awards},