Six Components Recordings of Ambient Noise - The Future of Microzonation?

Verna, Alessandro (2017), Six Components Recordings of Ambient Noise - The Future of Microzonation?, Master Thesis, Ludwig-Maximilians-Universität München, Department of Earth and Environmental Sciences, Geophysics.

@mastersthesis{id2285,
  author = {Alessandro Verna},
  school = {Ludwig-Maximilians-Universit{\"a}t M{\"u}nchen, Department of Earth and Environmental Sciences, Geophysics},
  title = {{Six Components Recordings of Ambient Noise - The Future of Microzonation?}},
  type = {Master Thesis},
  year = {2017},
%A Verna, Alessandro
%D 2017
%T Six Components Recordings of Ambient Noise - The Future of Microzonation?
%I Ludwig-Maximilians-Universität München, Department of Earth and Environmental Sciences, Geophysics
Printed 25. Sep 2017 19:06