Preliminary polar wander path of Egypt between Cretaceous and Quaternary

Hussain, A.G., A. Schult, and H.C. Soffel (1980), Preliminary polar wander path of Egypt between Cretaceous and Quaternary, in Internationales Alfred Wegener Symposium, Berliner geowissenschaftliche Abhandlungen, vol. A(19), pp. 93-94, Geowissenschaftliche Institute der freien und technischen Universit├Ąt Berlin.

@incollection{id1189,
  author = {A.G. Hussain and A. Schult and H.C. Soffel},
  booktitle = {Internationales Alfred Wegener Symposium},
  number = {19},